web analytics

Dien op 29 april 2020 eenvoudig een pro-forma bezwaarschrift in tegen de vergunning voor Vuicon (ter voorbehoud van uw rechten)

Dient u ook vóór 30 april 2020 een pro-forma bezwaarschrift in tegen de verleende vergunning voor kavel 1K-7 (Vuicon)?
Het model bezwaarschrift (in Word-format) is hier te downloaden.
U hoeft alleen uw naam en adres in te vullen en uw handtekening onder het bezwaarschrift te plaatsen. Indienen kan eenvoudig per email.

Achtergrond van het bezwaarschrift:

Vandaag, 29 april 2020, verloopt de bezwaartermijn voor het nieuwe pand van Vuicon aan de Fascinatio Boulevard 790. Dit pand ligt tegenover de Desertosingel, tussen Thyssen Krupp en kantoorvilla Magnus (o.a. Torn).

Vorige week heeft de gemeente Capelle aan den IJssel hierover ook huis-aan-huis een brief verspreid.

Het Q-team (de ‘welstandscommissie’) lijkt na de carwash, Allsafe en Lomans nu eindelijk wel het Beeldkwaliteitsplan 1999 nagenoeg volledig te hebben aangehouden (bakstenen, jaren 30-stijl, rood-paarse spectrum, etc.), een compliment aan het Q-team waard. Alle bezwaarschriften en acties hebben dus wel degelijk effect gehad!

Bij Vuicon zijn een aantal andere zaken nog wel onduidelijk.

Denk hierbij aan een structurele oplossing voor de parkeerproblemen (het kavel is nu een parkeerpocket waar circa 50 auto’s per dag stonden), de noodzaak van de reclame aan de woonwijkzijde, de ingetrokken aanvraag voor de aanleg van de inrit en de bedrijfsactiviteiten in de werkplaats/loods bij het pand.

Door het indienen van een pro forma bezwaarschrift behoud u uw rechten op het indienen van een aanvullend bezwaarschrift zodra totdat extra informatie beschikbaar is.

Op www.fascinatio.info staat, onder dossier Vuicon, een MODEL pro-forma bezwaarschrift (1 pagina) klaar dat u eenvoudig kunt downloaden en eventueel naar eigen inzicht aan te passen.

Vergeet niet uw handtekening te plaatsen en uw naam, adres en postcode op te nemen.

Indienen van het bezwaarschrift kan eenvoudig per email bij burgemeester Oskam en/of (wijk)wethouder Struijvenberg. De mailadressen zijn opgenomen in het MODEL pro-forma bezwaarschrift.

Vragen? Stuur een email naar info@fascinatio.info