web analytics

Dien vóór 4 februari 2020 ook eenvoudig een pro-forma bezwaarschrift in tegen kavel 4K-2 (Lomans)

Dient u ook vóór 4 februari 2020 een pro-forma bezwaarschrift in tegen de verleende vergunning voor kavel 4K-2 (Lomans)?
Het model bezwaarschrift (in Word-format) is hier te downloaden. U hoeft alleen de datum, uw naam en adres in te vullen en het bezwaarschrift te ondertekenen. Indienen kan eenvoudig per email.

Lees hieronder de achtergrond van het pro-forma bezwaarschrift:

Op 27 januari 2020 heeft Stichting Wijkbelangen Fascinatio i.o. een pro-forma bezwaarschrift ingediend tegen de verleende omgevingsvergunning van kavel 4K-2 (Lomans).

De gemeente heeft de verleende vergunning veel te laat in de IJssel & Lekstreek gepubliceerd. Ook heeft deze niet in de de “OmgevingsAlert app” gestaan en stond de vergunning niet tijdig in de wekelijkse email van de gemeente met ‘Bekendmakingen’.

De bezwaartermijn van een omgevingsvergunning is 6 weken en loopt vanaf de datum van de vergunningverlening, in dit geval 24 december 2019. Op het moment van publicatie, 15 januari 2020, waren er dus al ruim 3 weken verstreken. Dit beperkt de mogelijkheden tot een onderzoek naar dit dossier aanzienlijk.

Wij hebben daarom pro-forma bezwaar aangetekend tegen deze omgevingsvergunning en zullen ons alsnog in het dossier verdiepen.

Het MODEL bezwaarschrift (Word-format) is te downloaden onder “Dossier Lomans” op deze website, of door hier te klikken.

Het ingediende bezwaarschrift is te downloaden onder “Dossier Lomans” op deze website, of door hier te klikken.